FB ryhmä

Haluato olla osa jotain uutta?
Kuopio Live on raikkaasti erilainen ryhmä. Ravistelemme perinteisiä ryhmäkäyttäytymisiä ja teemme asioita omalla tyylillämme.

Tässä ei ole kyseessä sisäpiiri taikka hyvävelikerho sillä Kuopio Live sanoutuu irti heti tällaisesta luokittelusta. Me olemme pienenkin yrittäjän asialla eikä kukaan ei koskaan saa olla toista korkeammassa asemassa vaikka jollain mittarilla voisi osoittaa olevansa menestyvämpi.

Mutta miksi?
Kaikki eivät osaa käyttää sosiaalista mediaa hyödykseen markkinoinnissa. Kaikki eivtä tiedä kuinka nostaa itseään esille ja tuoda tunnetuksi. Osa ei välttämättä edes uskalla nostaa kättään ja sanoa ääneen, että “Hei, minä olen täällä”. Tässä Kuopio Live astuu mukaan. Me kannustamme juuri sinua tuomaan oman palvelusi mukaan esiin. Me annamme SINULLE mahdollisuuden kertoa itsestäsi ryhmän kautta.

Yksi oiva esimerkki on Facebookissa leviävät arvonnat. Jos tällaisen arvonnan laittaa omalle sivulle niin siihen osallistuu osa asiakkaista ja muutamia tuttavia yleensä. Kuopio Live suurarvonta on osoittautunut tehokkaaksi keinoksi saada näkyvyyttä. Lahjoittamalla tuotepalkinnon ryhmäarvontaan saat nimesi ja yhteystietosi lahjaluetteloon ja tätä luetteloa selaa todella moni ihminen kun arvonta käynnistyy. Tavoitat tuhansia silmäpareja hetkessä.

Jossitellaanko vai toimitaanko?
Ryhmän käynnistyessä ihmiset alkoivat käyttämään sitä heti tehokkaasti ja saimme palautetta miten sieltä uusia palveluita tulee paremmin esille ja tunnetummaksi. Palvelu ja kysyntä alkoivat kohtaamaan. Syntyi uusi ehdotus: pitäisikö järjestää myyjäiset? Tuli positiivisia ajtuksia ja ei tarvinnut kuin pieni tönäisy eteenpäin niin homma lähti vyörymään. Ja millä innolla? Ette varmasti osaa kuvitellakaan minkä verran on tullut yhteistyötarjouksia ja ehdotuksia tapahtuman osalta. Kaikki haluavat olla mukana luomassa jotain uutta. “Tällainen on puuttunut tästä kaupungista ja haluamme olla mukana sen toteuttamisessa” – “Tämä on parasta mitä Kuopiossa on pitkään aikaan tapahtunut”. Jokainen on tarjonnut oman panoksensa ja voin luvata, että kaikkien työpanos tulee tarpeeseen. Tämä on siis esimerkki siitä, että tämä kaupunki kaipaa yrittäjien yhteistyötä. Nyt siihen on olemassa kanava – hyödynnetään tätä voimaa yhdessä.

Mitä tämä maksaa?
Ei mitään. Pyöreät nolla euroa. Yksi reunaehto on vain olemassa. Kun hyödynnät ryhmää niin muista myös antaa sille jotain. Mikään ei toimi pitkään jos siitä vain otetaan. Tämä tarkoittaa, että kutsu mukaan ystäviä ja asiakkaita hyödyntämään ryhmän potentiaalia. Meidän on opittava toimimaan yhdessä eikä vain pyöritellä omia asioita pienissä piireissä. Varmasti ryhmässä on kilpailevia toimijoita joiden luokse ei haluttaisi omia asiakkaita laskea, mutta juuri kilpailu pitää toiminnan virkeänä ja kehittyvänä.

Neljässä viikossa ryhmä kasvoi yli 4000 jäsenen ryhmäksi ja kasvaa nyt tasaiseen tahtiin joka päivä. Joko sinä olet yksi meistä?

– Jarmo Kuittinen: Kuopio Live perustaja