Joulukylä & Tori

 

Joulukylä & Tori tulee taas!

25-26.11.2023

Supersuosittu Joulutapahtumamme on taas tulossa ja suurempana kuin koskaan! Tällä kertaa tapahtuma rakennetaan toisen kerran kauppapaikka Hermanin tiloihin ja suuren kysynnän myötä valtaamme koko kauppakeskuksen.

Tapahtuma tulee olemaan vahvasti teemoitettu ja myyjiltä vaaditaan tapahtumaan soveltuvia tuotteita. Haluamme tarjota erilaisen tapahtuman jossa voi unohtaa arkiset kiireet ja nauttia hetken Joulutorin tunnelmaa.

Aiemmista vuosista poiketen tarjoamme tällä kertaa kahdenlaisia myyntipaikkoja. Aiemmin emme ole hyväksyneet mukaan verkostomarkkinointituotteita, kosmetiikkaa jne. Tämä on aiheuttanut harmitusta näitä tuotteita myyville paikallisille yrittäjille joten tarjoamme kompromissina myyntipaikkoja itse tapahtuma-alueen ulkopuolelta, kauppakeskuksen alakerran käytävillä. Nämä paikat tulevat olemaan edullisia koska ne eivät ole suoranaisesti Joulukylä & Tori – alueella, mutta kuitenkin alueen välittömässä yhteydessä. Nämä paikat eivät myöskään sisällä myyntipöytiä vaan ne on tuotava itse.

 

Hinnat:

Joulukylä & Tori – alue (aula + yläkerta)

Myyntipaikan hinta on 60,00€ (pöytä noin 150cm) Pyrimme huomioimaan myös toiveet myyntipaikkojen suhteen.
Kahden pöydän paikka 100€
Kolmen pöydän paikka 140€
Talkoisiin osallistujat saavat myyntipaikan puoleen hintaan.
Yhden päivän myyntipaikka 35€

Alakerran käytävät:

Myyntipaikka yhdelle pöydälle 20€/ viikonloppu (huom omat pöydät mukaan)

Kun olemme vavhistaneet myyntipaikan niin saat samalla sähköpostiisi maksutiedot jolla varmistat paikan.

 

Ohjelma on rakenteilla ja se vahvistetaan tapahtuman lähestyessä.

 

Aukioloajat:

Lauantaina 9.00-17.00

Sunnuntaina 10.00-16.00

Lue ohjeistus kokonaisuudessaan tästä linkistä

 

Myyjän tiedot

 

Tuotetiedot

  • Teemana on erityisesti paikallisuus, kotimaisuus ja tietenkin joulu. Toivommekin mukaan myyjiä, joiden tuotevalikoima sopii tapahtuman henkeen. Olemme asettaneet myyjille hiukan reunaehtoja, jotta tapahtuman teema ei kärsi. Suosimme kotimaista ja käsityötä Toivomme myyjiltämme löytyvän jotain mitä ei marketista löydy. Ethän tule myymään jotain, mitä löytyy jokaisesta marketista ja jossa lukee made china. Ostokset heti mukaan Asiakkaiden tulee saada ostoksensa heti mukaan. Tämä tapahtuma ei siis ole esittelijöitä (verkostomarkkinointia) varten vaan myyjiä. Tilaa on rajallinen määrä, joten tämä rajaus tulee osittain myös siitä johtuen.
  • Myyntipaikalla tarkoitetaan myyntipöytää jonka leveys on noin 150cm. Pöytiä on rajallinen määrä joten niitä voidaan varata aluksi yksi pöytä/myyjä. Mahdollisuuksien salliessa annamme tilaisuuden lunastaa myös toisen paikan. Jos sinulla on erikoistoiveita paikan suhteen niin kerro ne tässä. Esimerkiksi seinänvieruspaikka, sähkön tarve jne. Kaikkia toiveita ei aina pysty toteuttamaan, mutta teemme parhaamme.
  • Edellytämme, että myytätviä tuotteita on reilusti paikalla. Mikäli sinulla ei ole tarvetta kokonaiselle pöydälle niin tarjoamme mahdollisuutta jakaa myyntipöydän toisen myyjän kanssa. Jos haluat jakaa pöydän niin valitse tähään kyllä. Luonnollisesti myyntipaikan hinta myös puolittuu tässä tapauksessa.
  • Myyntipaikat laskutetaan ilmoittautumisen ajankohdasta riippuen lokakuussa tai marraskuussa. Vain maksamalla paikkamaksun eräpäivään mennessä vahvistat paikkasi. Maksettuja paikkamaksuja ei palauteta eikä paikkoja voi perua enää 31.10.2023 jälkeen. Tämä siksi, että käytämme jokaisen paikkamaksun tapahtuman markkinointiin ja järjestämiseen eli budjetti kasvaa ilmoittautumisten myötä. Tapahtuman ei ole tarkoitus tuottaa voittoa.
 

Vahvistus

Alla muutama kuva edellisvuoden myyntituotteista