Joulukylä & Tori

 

Joulukylä & Tori tulee taas!

26-27.11.2022

Kuopio Live järjesti 2019 suursuosion saavuttaneen Joulukylä & Tori tapahtuman Sawohousen tiloissa. Viime vuonna tapahtuma järjestettiin puolestaan liikekiinteistössä likolahdessa.

Jo alunperin tapahtumaa suunnitellessa halusimme rakentaa tapahtuman joka ei sitoudu yheen paikkaan vaan voimme eri vuosina toimia eri tiloissa ja tuoda aina tapahtumalle uuden vivahteen. Useiden neuvottelujen ja tilakatselmusten jälkeen olemme päätyneet jälleen erilaiseen tilavalintaan. Kuopio Live:n Joulukylä & Tori tapahtuma pidetään tänä vuonna kauppapaikka Hermannissa jossa käytössämme on useista liiketiloista yhdistettävä kokonaisuus.

Ohjelmaa tulee olemaan molemmille päiville koko perheelle ja näistä tiedotetaan Kuopio Live – Facebook ryhmässä. Mm. Uppo- Nalle ilahduttaa lapsia, ponitalutusta, laulu- ja musiikkiesityksiä jne.

Tapahtuma tulee olemaan vahvasti teemoitettu ja myyjiltä vaaditaan tapahtumaan soveltuvia tuotteita. Haluamme tarjota erilaisen tapahtuman jossa voi unohtaa arkiset kiireet ja nauttia hetken Joulutorin tunnelmaa vaikkapa glögilasillisen kera musiikkiesityksistä nauttien.

Myyntipaikan hinta on 60,00€ (pöytä noin 150cm) Pyrimme huomioimaan myös toiveet myyntipaikkojen suhteen.
Kahden pöydän paikka 100€
Kolmen pöydän paikka 140€
Talkoisiin osallistujat saavat myyntipaikan puoleen hintaan.
Yhden päivän myyntipaikka 35€

Kun olemme vavhistaneet myyntipaikan niin saat samalla sähköpostiisi maksutiedot jolla varmistat paikan.

Aukioloajat on vielä vahvistamatta, mutta alustavasti näin:

Lauantaina 9.00-17.00

Sunnuntaina 10.00-16.00

Lue ohjeistus kokonaisuudessaan tästä linkistä

 

Myyjän tiedot

 

Tuotetiedot

  • Teemana on erityisesti paikallisuus, kotimaisuus ja tietenkin joulu. Toivommekin mukaan myyjiä, joiden tuotevalikoima sopii tapahtuman henkeen. Olemme asettaneet myyjille hiukan reunaehtoja, jotta tapahtuman teema ei kärsi. Suosimme kotimaista ja käsityötä Toivomme myyjiltämme löytyvän jotain mitä ei marketista löydy. Ethän tule myymään jotain, mitä löytyy jokaisesta marketista ja jossa lukee made china. Ostokset heti mukaan Asiakkaiden tulee saada ostoksensa heti mukaan. Tämä tapahtuma ei siis ole esittelijöitä (verkostomarkkinointia) varten vaan myyjiä. Tilaa on rajallinen määrä, joten tämä rajaus tulee osittain myös siitä johtuen.
  • Myyntipaikalla tarkoitetaan myyntipöytää jonka leveys on noin 150cm. Pöytiä on rajallinen määrä joten niitä voidaan varata aluksi yksi pöytä/myyjä. Mahdollisuuksien salliessa annamme tilaisuuden lunastaa myös toisen paikan. Jos sinulla on erikoistoiveita paikan suhteen niin kerro ne tässä. Esimerkiksi seinänvieruspaikka, sähkön tarve jne. Kaikkia toiveita ei aina pysty toteuttamaan, mutta teemme parhaamme.
  • Edellytämme, että myytätviä tuotteita on reilusti paikalla. Mikäli sinulla ei ole tarvetta kokonaiselle pöydälle niin tarjoamme mahdollisuutta jakaa myyntipöydän toisen myyjän kanssa. Jos haluat jakaa pöydän niin valitse tähään kyllä. Luonnollisesti myyntipaikan hinta myös puolittuu tässä tapauksessa.
 

Vahvistus

Alla muutama kuva edellisvuoden myyntituotteista