Joulukylä & Tori

 

Myyntipaikat on kaikki varattu ja tulossa todella upea tapahtuma!

Joulukylä & Tori tulee taas!

27-28.11.2021

Kuopio Live järjesti 2019 suursuosion saavuttaneen Joulukylä & Tori tapahtuman Sawohousen tiloissa. Viime vuonna korona esti tapahtuman järjestämisen, mutta nyt olemme jälleen vauhdissa.

Jo alunperin tapahtumaa suunnitellessa halusimme rakentaa tapahtuman joka ei sitoudu yheen paikkaan vaan voimme eri vuosina toimia eri tiloissa ja tuoda aina tapahtumalle uuden vivahteen. Useiden neuvottelujen ja tilakatselmusten jälkeen olemme päätyneet jälleen erilaiseen tilavalintaan. Kuopio Live:n Joulukylä & Tori tapahtuma pidetään tänä vuonna likolahdessa entisessä Enfon kiinteistössä osoitteessa Telkkistentie 2. Kiinteistö on todellinen monitoimirakennus ja kätkee sisäänsä komeat puitteet tapahtumalle. Lähtökohtana oli löytää erilainen sisätila ja sellainen tämä tila todellakin on. Tapahtumapaikkaan on valitettavasti portaikko joten täysin esteetön pääsy ei paikalle ole. Tiedostamme tämän epäkohdan ja olemme pahoillamme asiasta.

Ensimmäisen tapahtuman pullonkaulana oli pieni pysäköintialue ja myös myyntitila kävi ahtaaksi kun paikalle saapui yli 10.000 kävijää. Tämän vuoden tapahtumapaikka tarjoaa pysäköintiruutuja noin 300kpl talon ympärillä sekä enemmän myyntitilaa. Paikka on lähellä keskustaa ja sinne on helppo löytää. Järjestämme myös veloituksettoman ja säännöllisen bussikuljetuksen torin laidalta tapahtumapaikalle ja takaisin molemmille tapahtumapäiville.

Ohjelmaa tulee olemaan molemmille päiville koko perheelle ja näistä tiedotetaan Kuopio Live – Facebook ryhmässä. Mm. Uppo- Nalle ilahduttaa lapsia, ponitalutusta, laulu- ja musiikkiesityksiä, leikkejä ja pelejä jne. Lauantai-illalle luvassa myös huikea ohjelmanumero.

Aukioloajat ja ohjelma suunnitellaan eri kävijöitä ajatellen. Lauantaina vietetään enemmän aikuisenväen iltaa ja siksi ovet aukeavat vasta 11.00 ja ovat auki aina 20.00 asti. Silloin nautitaan tunnelmallisesti pimenevästä illasta lyhtyjen valossa erilaisten esitysten parissa. Sunnuntaina on lasten päivä. Ovet aukeavat aikaisin klo 9.00 ja toivottavat tervetulleeksi aamuvirkut lapsukaiset perheineen. Tapahtuma päättyy klo 17.00.

Tapahtuma tulee olemaan vahvasti teemoitettu ja myyjiltä vaaditaan tapahtumaan soveltuvia tuotteita. Haluamme tarjota erilaisen tapahtuman jossa voi unohtaa arkiset kiireet ja nauttia hetken Joulutorin tunnelmaa vaikkapa glögilasillisen kera musiikkiesityksistä nauttien.

Myyntipaikan hinta on 60,00€ (pöytä noin 150cm) Pyrimme huomioimaan myös toiveet myyntipaikkojen suhteen.
Talkoisiin osallistujille paikkahinta 30,00€
Yhden päivän myyntipaikka 35€

Kun olemme vavhistaneet myyntipaikan niin saat samalla sähköpostiisi maksutiedot jolla varmistat paikan.

Aukioloajat:

Lauantaina 11.00-20.00

Sunnuntaina 9.00-17.00

Lue ohjeistus kokonaisuudessaan tästä linkistä

 

Myyjän tiedot

 

Tuotetiedot

  • Teemana on erityisesti paikallisuus, kotimaisuus ja tietenkin joulu. Toivommekin mukaan myyjiä, joiden tuotevalikoima sopii tapahtuman henkeen. Olemme asettaneet myyjille hiukan reunaehtoja, jotta tapahtuman teema ei kärsi. Suosimme kotimaista ja käsityötä Toivomme myyjiltämme löytyvän jotain mitä ei marketista löydy. Ethän tule myymään jotain, mitä löytyy jokaisesta marketista ja jossa lukee made china. Ostokset heti mukaan Asiakkaiden tulee saada ostoksensa heti mukaan. Tämä tapahtuma ei siis ole esittelijöitä (verkostomarkkinointia) varten vaan myyjiä. Tilaa on rajallinen määrä, joten tämä rajaus tulee osittain myös siitä johtuen.
  • Myyntipaikalla tarkoitetaan myyntipöytää jonka leveys on noin 150cm. Pöytiä on rajallinen määrä joten niitä voidaan varata aluksi yksi pöytä/myyjä. Mahdollisuuksien salliessa annamme tilaisuuden lunastaa myös toisen paikan. Jos sinulla on erikoistoiveita paikan suhteen niin kerro ne tässä. Esimerkiksi seinänvieruspaikka, sähkön tarve jne. Kaikkia toiveita ei aina pysty toteuttamaan, mutta teemme parhaamme.
  • Edellytämme, että myytätviä tuotteita on reilusti paikalla. Mikäli sinulla ei ole tarvetta kokonaiselle pöydälle niin tarjoamme mahdollisuutta jakaa myyntipöydän toisen myyjän kanssa. Jos haluat jakaa pöydän niin valitse tähään kyllä. Luonnollisesti myyntipaikan hinta myös puolittuu tässä tapauksessa.
 

Vahvistus

Alla muutama kuva edellisvuoden myyntituotteista